12" - YOUNG, PAUL - WHEREVER I LAY MY HAT UK maxi single, classic 80:s tune!

(The picture illustrates the release, not the actual item)


UK maxi single edition.

A1 Wherever I Lay My Hat (Extended Club Mix Version) 5:59
A2 Broken Man 3:54
B Sex (Extended Club Mix Version) 7:00



Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist YOUNG, PAUL 2 Releasedatum1983-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr15932 VarugruppVinyl Format12" SkivbolagCBS 285 GenreMainstream / Major artists 1607 SkickBegagnad - EX+/EX