A1 Time (Remastered)
A2 Blood (Remastered)
A3 Keep It In The Family (Remastered)
B1 In My World (Remastered)
B2 Gridlock (Remastered)
B3 Intro To Reality (Remastered)
B4 Belly Of The Beast (Remastered)
C1 Got The Time (Remastered)
C2 H8 Red (Remastered)
C3 One Man Stands (Remastered)
C4 Discharge (Remastered)
D1 I'm The Man (The Illest Version Ever)
D2 Time (Live At The Palace Of Auburn Hills)
D3 Got The Time (Pre Production)
E1 In My World (Pre Production - Scott Guide Vocal)
E2 H8 Red (Rehearsal Room/Charlie's, Riff Tape/Pre-Production)
E3 Discharge (Charlie's Riff Tape/Rehearsal Room/Pre-Production)
F1 Keep In In The Family (Rehearsal Room/Scott Guide Vocal)
F2 Blood (Rehearsal Room/Pre-Production)
G1 Intro To Reality (Pre-Production)
G2 Belly Of The Beast (Tracking)
G3 Gridlock (Tracking)
H1 One Man Stands (Pre-Production)
H2 Time (Pre-Production, Scott Guide Vocal)

Varan lades i kundvagnen
599 SEK
Artist ANTHRAX 8 Releasedatum2020-08-24 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr30416 VarugruppVinyl Format4LP KatalognummerMEGA2312LP SkivbolagMegaforce 2 GenreClassic Heavy Metal 896 SkickNy, ospelad