2LP - ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA - THE VERY BEST OF 1990 compilation, Dutch pressing

Dutch pressing.


A1 Evil Woman
A2 Livin' Thing
A3 Turn To Stone
A4 Can't Get It Out Of My Head
A5 Rockaria
A6 Telephone Line
B1 Mr. Blue Sky
B2 Sweet Talkin' Woman
B3 Confusion
B4 Rock And Roll Is King
B5 Strange Magic
B6 Calling America
C1 Don't Bring Me Down
C2 So Serious
C3 Getting To The Point
C4 Do Ya
C5 Hold On Tight
C6 Secret Messages
D1 Wild West Hero
D2 Here Is The News
D3 Shine A Little Love
D4 I'm Alive
D5 All Over The World
D6 Roll Over Beethoven

Varan lades i kundvagnen
150 SEK
Artist ELECTRIC LIGHT ORCHESTRA 11 Releasedatum1990-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr22500 VarugruppVinyl Format2LP SkivbolagEpic 49 GenreMainstream / Major artists 1993 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister