LP - AMERICA - HIDEAWAY US Pressing With Innersleeve

Produced by George Martin

A1 Lovely Night 2:32
A2 Amber Cascades 2:50
A3 Don't Let It Get You Down 2:58
A4 Can't You See 2:22
A5 Watership Down 4:58
A6 She's Beside You 2:58
A7 Hideaway Part I 1:30
B1 She's A Liar 3:28
B2 Letter 3:05
B3 Today's The Day 3:15
B4 Jet Boy Blue 3:21
B5 Who Loves You 4:33
B6 Hideaway Part II 2:03

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist AMERICA 2 Releasedatum1976-12-14 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr16073 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagWarner Bros. Records 68 GenreAlternative Rock 2222 SkickBegagnad - EX/EX