LP - ASIA - ALPHA European Pressing With Innersleeve (soc)

European Pressing With Innersleeve


A1 Don't Cry 3:41
A2 The Smile Has Left Your Eyes 3:13
A3 Never In A Million Years 3:46
A4 My Own Time (I'll Do What I Want) 4:49
A5 The Heat Goes On 5:00
B1 Eye To Eye 3:14
B2 The Last To Know 4:40
B3 True Colors 3:53
B4 Midnight Sun 3:48
B5 Open Your Eyes 6:26

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist ASIA 5 Releasedatum1983-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr15049 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagGeffen Records 57 GenreClassic Heavy Metal 1430 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister