LP - DAMNED, THE - DOOM THE DAMNED - tHE cHAOS yEARS 1977-1982 , RSD 2018, Numbered ed of 500

A1 Love Song (Demo)
A2 I Just Can't Be Happy Today (Demo)
A3 Thanks For The Night
A4 Nasty
A5 Do The Blitz
A6 Stab Yor Back (Live 77)
B1 You Know (Live 77)
B2 Idiot Box (Live 77)
B3 Stranger On The Town (Live 82)
B4 Happy Talk (Live 82)
B5 Curtain Call (Live 82)
B6 No Fun (Live 79)
B7 Smash It Up (Demo Bonus 82)

Varan lades i kundvagnen
169 SEK
Artist DAMNED, THE 16 Releasedatum2020-04-06 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr28545 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagRadiation 49 GenreOldschool Punk 961 SkickNy, ospelad

Relaterade artister