LP - DAVE CLARK FIVE, THE - IF SOMEBODY LOVES YOU UK Original Stereo Pressing With Flipback Cover

A1 If Somebody Lobes You
A2 It Ain't What You Do
A3 Live In The Sky
A4 Five By Five
A5 Here Comes Summer
A6 How Do You Get To Heaven
A7 Everybody Get Together
B1 Julia
B2 Break Down And Cry
B3 I'm On My Own
B4 Red And Blue
B5 If You Wanna See Me Cry
B6 Worried Times
B7 Darling I Love You

Varan lades i kundvagnen
220 SEK
Artist DAVE CLARK FIVE, THE 9 Releasedatum1970-03-11 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23079 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagColumbia 21 Genre60s Beat / Pop / Garage 2098 SkickBegagnad - EX/EX