LP - EXPLOITED, THE - TOTALLY EXPLOITED 20 tracks compilation

A1 Punks Not Dead
A2 Army Life
A3 Fuck A Mod
A4 Barmy Army
A5 Dogs Of War
A6 Dead Cities
A7 Sex & Violence
A8 Yops
A9 Daily News
A10 Dole Q
B1 I Believe In Anarchy
B2 God Save The Queen
B3 Psycho
B4 Blown To Bits
B5 Insanity
B6 S.P.G.
B7 Jimmy Boyle
B8 U.S.A.
B9 Attack
B10 Rival Leaders

Varan lades i kundvagnen
159 SEK
Artist EXPLOITED, THE 3 Releasedatum2019-02-25 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr37741 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagRadiation 54 GenreKrust / Anarchy Punk 116 SkickNy, ospelad

Relaterade artister