LP - FUN BOY THREE - WAITING Swedish Pressing

A1 The Tunnel Of Love 3:08
A2 Our Lips Are Sealed 3:36
A3 The Pressure Of Life (Takes Weight Off The Body) 3:10
A4 Things We Do 3:36
A5 Well Fancy That ! 3:06
B1 Murder She Said 1:57
B2 The More I See (The Less I Believe) 3:38
B3 Going Home 3:36
B4 We're Having All The Fun 2:51
B5 The Farm Yard Connection 2:46
B6 Summertime 3:10

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist FUN BOY THREE 2 Releasedatum1983-02-12 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr22008 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagCharisma 14 GenrePowerpop / New Wave 616 SkickBegagnad - EX/EX-