LP - JACKSON, MICHAEL - OFF THE WALL Dutch 1986 re-issue

Dutch 1986 re-issue, with gatefold sleeve. "Nice Price" inner sleeve.


A1 Don't Stop 'Til You Get Enough 6:02
A2 Rock With You 3:38
A3 Working Day And Night 5:12
A4 Get On The Floor 4:44
B1 Off The Wall 4:04
B2 Girlfriend 3:04
B3 She's Out Of My Life 3:36
B4 I Can't Help It 4:27
B5 It's The Falling In Love 3:46
B6 Burn This Disco Out 3:38

Varan lades i kundvagnen
150 SEK
Artist JACKSON, MICHAEL 13 Releasedatum1986-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr22542 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummer450086 1 SkivbolagEpic 44 GenreMainstream / Major artists 1757 SkickBegagnad - EX/EX+

Relaterade artister