LP - KING, B.B. - B.B. KING'S GREATEST HITS French Pressing

A1 Every Day I Have The Blues 2:46
A2 Sweet Sixteen 4:09
A3 Woke Up This Morning 2:55
A4 Sneaking Around 2:57
A5 Partying Time 2:56
A6 You Upset Me Baby 2:59
B1 You're Breaking My Heart 3:10
B2 Bad Luck 2:51
B3 Ten Long Years 2:45
B4 Going Down Slow 2:20
B5 Walking Dr. Bill 2:52
B6 Sweet Little Angel 2:59

Varan lades i kundvagnen
150 SEK
Artist KING, B.B. 4 Releasedatum1969-03-27 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23616 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagAmerica Records 1 GenreMainstream / Major artists 2052 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister