LP - MAYALL, JOHN - EMPTY ROOMS Norwegian Pressing

A1 Don't Waste My Time 3:11
A2 Plan Your Revolution 2:35
A3 Don't Pick A Flower 3:52
A4 Something New 4:15
A5 People Cling Together 2:50
A6 Waiting For The Right Time 5:28
B1 Thinking Of My Woman 2:27
B2 Counting The Days 5:23
B3 When I Go 4:00
B4 Many Miles Apart 2:50
B5 To A Princess 3:25
B6 Lying In My Bed 4:20

Varan lades i kundvagnen
180 SEK
Artist MAYALL, JOHN 19 Releasedatum1970-10-24 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr99888 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagPolydor 357 Genre60s Beat / Pop / Garage 2141 SkickBegagnad - EX/EX+

Relaterade artister