LP - MOVE, THE - MESSAGE FROM THE COUNTRY Russian 1993 Pressing With Poster Innersleeve

A1 It Wasn't My Idea To Dance
A2 The Minister
A3 Message From The Country
A4 The Words Of Aaron
B1 Ben Crawley Steel Company
B2 Until Your Mama's Gone
B3 No Time
B4 Ella James
B5 Don't Mess Me Up
B6 My Marge

Varan lades i kundvagnen
400 SEK
Artist MOVE, THE 3 Releasedatum1993-03-26 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23557 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagRussian Disc 1 Genre60s Beat / Pop / Garage 2100 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister