LP - NORBERG, MARCUS & The Disappointments - HEAL THE WORLD

A1 The Moonlight
A2 Take it to the Grave
A3 The World We Live In (Is Way To Small)
A4 Messed Up
B1 Lisa
B2 Hey Ho! Let's Die!
B3 The Way Love Works
B4 Can't Have it All

Varan lades i kundvagnen
169 SEK
ArtistNORBERG, MARCUS & The Disappointments Releasedatum2017-08-18 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr13522 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagAdrian Recordings GenreAlternative Swedish artists SkickNy, ospelad