LP - PETTY, TOM - FULL MOON FEVER German pressing

Printed inner sleeve. The sleeve in EX to EX-.

A1 Free Fallin' 4:14
A2 I Won't Back Down 2:56
A3 Love Is A Long Road 4:06
A4 A Face In The Crowd 3:58
A5 Runnin' Down A Dream 4:23
B1 Feel A Whole Lot Better 2:47
B2 Yer So Bad 3:05
B3 Depending On You 2:47
B4 The Apartment Song 2:31
B5 Alright For Now 2:00
B6 A Mind With A Heart Of Its Own 3:29
B7 Zombie Zoo 2:56

Varan lades i kundvagnen
200 SEK
Artist PETTY, TOM 4 Releasedatum1989-12-17 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr16124 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagMCA Records 51 GenreMainstream / Major artists 1877 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister