German edition, printed inner sleeve.


A1 My Baby 4:07
A2 When I Change My Life 3:39
A3 Light Of The Moon 3:56
A4 Dance! (Full Length Version) 6:34
A5 Tradition Of Love 5:23
B1 Don't Get Me Wrong 3:46
B2 I Remember You 2:37
B3 How Much Did You Get For Your Soul? 3:46
B4 Chill Factor 3:23
B5 Hymn To Her 5:07
B6 Room Full Of Mirrors 4:33

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist PRETENDERS, THE 6 Releasedatum1986-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr13054 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagWEA 79 GenreMainstream / Major artists 2017 SkickBegagnad - EX/EX+

Relaterade artister