LP - PRETENDERS, THE - PRETENDERS II Swedish Pressing With Innersleeve

A1 The Adultress 3:56
A2 Bad Boys Get Spanked 4:04
A3 Message Of Love 3:24
A4 I Go To Sleep 2:55
A5 Birds Of Paradise 4:14
A6 Talk Of The Town 2:43
B1 Pack It Up 3:50
B2 Waste Not Want Not 3:42
B3 Day After Day 3:44
B4 Jealous Dogs 5:33
B5 The English Roses 4:27
B6 Louie Louie 3:27

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist PRETENDERS, THE 6 Releasedatum1981-08-25 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr13735 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagReal Records 4 GenreMainstream / Major artists 1997 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister