LP - QUEEN - THE GAME Swedish Original Pressing With Thick Innersleeve

A1 Play The Game 3:32
A2 Dragon Attack 4:13
A3 Another One Bites The Dust 3:03
A4 Need Your Loving Tonight 2:48
A5 Crazy Little Thing Called Love 2:44
B1 Rock It (Prime Jive) 4:32
B2 Don't Try Suicide 3:52
B3 Sail Away Sweet Sister 3:32
B4 Coming Soon 2:43
B5 Save Me 3:47

Varan lades i kundvagnen
250 SEK
Artist QUEEN 18 Releasedatum1980-06-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr97129 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagEMI 147 GenreClassic Heavy Metal 1401 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister