(The picture illustrates the release, not the actual item)


Swedish edition, printed inner sleeve.


A1 Stupid Man 2:33
A2 Disco Mystic 4:28
A3 I Want To Boogie With You 3:52
A4 With You 2:22
A5 Looking For Love 3:30
A6 City Lights 3:07
B1 All Through The Night 4:56
B2 Families 6:01
B3 The Bells 9:18

Varan lades i kundvagnen
100 SEK
Artist REED, LOU 26 Releasedatum1979-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr12868 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagArista 75 GenreAlternative Rock 2225 SkickBegagnad - EX/EX-

Relaterade artister