LP - REPLACEMENTS, THE - DON´T TELL A SOUL Limited clear vinyl

A1 Talent Show
A2 Back To Back
A3 We'll Inherit The Earth
A4 Achin' To Be
A5 They're Blind
B1 Anywhere's Better Than Here
B2 Asking Me Lies
B3 I'll Be You
B4 I Won't
B5 Rock 'N' Roll Ghost
B6 Darlin' One

Varan lades i kundvagnen
209 SEK
Artist REPLACEMENTS, THE 3 Releasedatum2020-01-24 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr27198 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagRhino 80 GenreAlternative Rock 2154 SkickNy, ospelad