LP - SUMMER, HENRY LEE - I'VE GOT EVERYTHING European Pressing With Innersleeve

A1 Treat Her Like A Lady 3:31
A2 Roll Me 3:57
A3 My Turn Train 3:59
A4 Hey Baby 3:52
A5 My Louisa 3:52
A6 Louie Louie Louie 3:02
B1 Don't Leave Me 3:55
B2 Something Is Missing 3:05
B3 Got No Money 3:43
B4 I've Got Everything 3:46
B5 Close Enough For Me 3:37
B6 What's A Poor Boy To Do 3:18

Varan lades i kundvagnen
50 SEK
Artist SUMMER, HENRY LEE 1 Releasedatum1989-06-28 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr25292 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagEpic 50 GenreAOR / FM Rock 136 SkickBegagnad - EX/EX