LP - TAGES - STUDIO Swedish 2015 Pressing From RSD15

Numbered edition (#149/500) in a nice gatefold replica cover!

A1 Have You Seen Your Brother Lately 2:15
A2 It´s My Life 2:40
A3 Like A Woman 2:25
A4 People Without Faces 1:55
A5 I Left My Shoes At Home 1:40
A6 She Is A Man 2:33
B1 Seeing With Love 3:35
B2 Created By You 2:45
B3 What´s The Time 2:15
B4 It´s In A Dream 2:45
B5 She´s Having A Baby Now 2:08
B6 The Old Man Wafwer 4:20

Varan lades i kundvagnen
350 SEK
Artist TAGES 7 Releasedatum2015-04-19 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr94519 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagParlophone 159 Genre60s Beat / Pop / Garage 2115 SkickBegagnad - M-/M-

Relaterade artister