German edition, printed inner sleeve. Pricecode sticker on back of sleeve


A1 She's My Baby 3:12
A2 Inside Out 3:33
A3 If You Belonged To Me 3:11
A4 The Devil's Been Busy 3:18
A5 Deadly Sins 3:16
A6 Poor House 3:14
B1 Where Were You Last Night? 3:00
B2 Cool Dry Place 3:33
B3 New Blue Moon 3:15
B4 You Took My Breath Away 3:18
B5 Wilbury Twist 2:56

Varan lades i kundvagnen
120 SEK
Artist TRAVELING WILBURYS 3 Releasedatum1990-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr10147 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagWilbury Records 1 GenreMainstream / Major artists 2036 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister