LP - U2 - ACHTUNG BABY coloured vinyl re-issue

 Re-issue edition from 2014 on coloured vinyl.


A1 Zoo Station
A2 Even Better Than The Real Thing
A3 One
A4 Until The End Of The World
A5 Who's Gonna Ride Your Wild Horses
A6 So Cruel
B1 The Fly
B2 Mysterious Ways
B3 Tryin' To Throw Your Arms Around The World
B4 Ultra Violet (Light My Way)
B5 Acrobat
B6 Love Is Blindness

Varan lades i kundvagnen
179 SEK
Artist U2 74 Releasedatum2013-08-08 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr89957 VarugruppVinyl FormatLP Skivbolag- GenreMainstream / Major artists 2026 SkickNy, ospelad

Relaterade artister