Printed inner sleeve.

A1 Woman 4:04
A2 Stop And Let Me Love You 2:31
A3 I Want To Know 3:44
A4 Someone 4:33
A5 Did I Tell You 4:14
B1 Right Back Where I Started From 4:16
B2 It Started With A Love Affair 3:26
B3 Rock Your Heart Away 3:50
B4 Sympathy 3:59
B5 Let Me Hold You In My Arms 3:41

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist WILLIAMS, JERRY 24 Releasedatum1989-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr12641 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagSonet 74 GenreRockabilly / Rock n Roll 129 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister