(The picture illustrates the release, not the actual item)


Gatefold sleeve, original "Sonet" inner sleeve.

A1 I'll Just Call You Honey 2:50
A2 I Ain't Foolin' Around 3:13
A3 Trans Canada Highway 3:11
A4 No Face, No Name, No Number 3:38
A5 Did I Come Back To Soon (Or Did I Stay Away Too Long) 3:05
A6 The Queen (Of The Rock'n Roll Scene) 2:54
B1 Electra Glide 3:06
B2 Rikki Rock'n Roller 2:32
B3 A Song Called Love 2:58
B4 Everything Will Turn Out Fine 3:18
B5 Ann, I Was Trying 3:39
B6 I Can Only See You 3:30

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist WILLIAMS, JERRY 24 Releasedatum1976-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr12638 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagSonet 79 GenreRockabilly / Rock n Roll 140 SkickBegagnad - EX/EX-

Relaterade artister