Välkommen på Flyttrea !

flyttrea1.jpg

Vi har flyttat från vår lagerlokal och stängt där. Vi öppnar snart en ny butik i centrala Älmhult.

Läs mer här

 

Vid vår flytt gjorde vi en rejäl utrensning. Minst 20.000 Vinyler, CD´s , T-shirts mm som vi rear bort. Overstocks, cut outs, sekunda skivor, promos och mycket mer för dig som vill fynda billigt.

Det kommer finnas möjlighet att köpa billigt i kvantitet. Tex. En Flyttlåda med Lp´s för ett par hundringar, Minst 10:000 Lp´s som kostar max 30 kr. CD´s och 7" singlar för 10 kr/st

Obegagnade skivor från våra olika "skivbolag" ( Energy, Hot Stuff mm ), Promoex, cut outs mm

T-shirts och affischer från turnéer vi har gjort merchandise och mycket mer.

Dock inte att vi säljer 1000 kronors rariteter för 50% eller liknande, men ett gyllene tillfälle för dig som vill köpa billigt och/eller är handlare som vill sälja vidare. Allt på bilden till höger fast upppackat på bord och pallar.

OBS - Det går bara att komma om man bokar plats i förväg.


Vi kör med tidsbokning!

Pga rådande smittskyddsläge med Covid-19, kan vi inte släppa in alla på en gång, så nu börjar vi med tidsbokning för att både göra det smittskyddssäkert och kunna ge full service till våra kunder som besöker oss.

Vi släpper in max 20 personer åt gången. Du kan boka max 2 timmar på plats och högst 4 personer i ett sällskap en bokning.  Lokalen är mycket rymlig så trängsel är ingen risk om alla beter sig ansvarsfullt.

Vi kör Söndagen 28/3  och kommer senare lägga till fler datum efterhand som det blir fullbokat.

Håll utkik på denna sidan.

 

Mer aktiviteter kommer fortlöpande och presenteras i vårt nyhetsmail.  Om du inte redan prenumererar så kan du göra det här.

 

Boka Här:

OK