LP - AC/DC - POWERAGE reissue.


A1 Rock 'n' Roll Damnation (3:37)
A2 Gimme A Bullet (3:21)
A3 Down Payment Blues (6:03)
A4 Cold Hearted Man (3:36)
A5 Riff Raff (5:11)
B1 Sin City (4:45)
B2 What's Next To The Moon (3:31)
B3 Gone Shootin' (5:05)
B4 Up To My Neck In You (4:13)
B5 Kicked In The Teeth (4:03)

Varan lades i kundvagnen
179 SEK
Artist AC/DC 22 Releasedatum2015-10-13 LagerstatusEj i lager Leveranstid1 - 3 veckor Art nr55095 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerATL50483 SkivbolagAtlantic 12 GenreClassic Heavy Metal 925 SkickNy, ospelad

Relaterade artister