LP - BROWN, JAMES - REALITY US Original Pressing

A1 Reality 4:14
A2 Funky President (People It's Bad) 4:01
A3 Further Up The Road 3:47
A4 Check Your Body 4:04
A5 Don't Fence Me In 3:26
B1 All For One 6:09
B2 I'm Broken Hearted 4:09
B3 The Twist 3:53
B4 Who Can I Turn To (When Nobody Needs Me) 4:02

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist BROWN, JAMES 13 Releasedatum1974-12-17 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr26824 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerPD 6039 SkivbolagPolydor 258 GenreSoul / Funk / Disco 477 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister