LP - CALE, J.J. - GRASSHOPPER Dutch pressing


Dutch pressing, with insert. 


A1 City Girls 2:49
A2 Devil In Disguise 2:03
A3 One Step Ahead Of The Blues 2:25
A4 You Keep Me Hangin' On 3:30
A5 Downtown L.A. 2:32
A6 Can't Live Here 2:15
A7 Grasshopper 1:45
B1 Drifters Wife 1:42
B2 Don't Wait 3:12
B3 A Thing Going On 2:42
B4 Nobody But You 3:05
B5 Mississippi River 2:06
B6 Does Your Mama Like To Reggae 3:45
B7 Dr. Jive 1:57

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist CALE, J.J. 8 Releasedatum1982-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23808 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagMercury 250 GenreMainstream / Major artists 1879 SkickBegagnad - EX/EX