LP - CAPALDI, JIM - SOME COME RUNNING Dutch pressing. Traffic member

Dutch pressing, printed inner sleeve.


A1 Something So Strong 4:45
A2 Love Used To Be A Friend Of Mine 4:14
A3 Dancing On The Highway 4:27
A4 Some Come Running 4:21
B1 Voices In The Night 5:25
B2 You Are The One 4:46
B3 Take Me Home 4:22
B4 Oh Lord, Why Lord 4:26

Varan lades i varukorgen
70 SEK
Artist CAPALDI, JIM 2 Releasedatum1988-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr26601 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagJAWS Records 2 GenreMainstream / Major artists 1994 SkickBegagnad - EX/EX+

Relaterade artister