LP - CRUCIFIX - NINETEEN EIGHTY-FOUR Collected works 1981-1982, with insert

Crucifix 12" EP 1981

A1 Capitulation
A2 You're Too Old
A3 Religion Kills
A4 Permanently Damaged
A5 Brazen Hell
  Nineteen Eighty-Four 7" EP 1982 B1 Prejudice
B2 Steel Case Enclosure
B3 Rise And Fall
  From The "Not So Quiet On The Western Front" 2xLP Comp. 1982 B4 Annihilation
  From The "Rat Music For Rat People" LP Comp. 1982 B5 Steel Case Enclosure

Varan lades i varukorgen
179 SEK
Artist CRUCIFIX 2 Releasedatum2020-12-30 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr33892 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummerchrist SkivbolagCorpus Christi 1 GenreHardcore 193 SkickNy, ospelad