LP - HAMMOND, ALBERT - THE FREE ELECTRIC BAND UK original, gatefold sleeve

A1 Smokey Factory Blues (3:20)
A2 The Peacemaker (2:36)
A3 Woman Of The World (2:58)
A4 Everything I Want To Do (2:30)
A5 Who's For Lunch Today (2:52)
B1 The Free Electric Band (3:25)
B2 Rebecca (3:00)
B3 The Day The British Army Lost The War (4:00)
B4 For The Peace Of All Mankind (4:00)
B5 I Think I'll Go That Way (3:30)

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist HAMMOND, ALBERT 2 Releasedatum1973-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr35623 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagMums Records 1 Genre70´s Rock Pop 449 SkickBegagnad - EX/EX