LP - LITTLE FEAT - LET IT ROLL German pressing

Printed inner sleeve.

A1 Hate To Lose Your Lovin´ 4:21
A2 One Clear Moment 4:49
A3 Cajun Girl 3:53
A4 Hangin' On To The Good Times 4:46
A5 Listen To Your Heart 5:51
B1 Let It Roll 4:30
B2 Long Time Till I Get Over You 4:51
B3 Business As Usual 4:25
B4 Changin' Luck 6:17
B5 Voices In The Wind 6:17

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist LITTLE FEAT 4 Releasedatum1988-03-25 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23520 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummer925 750-1 SkivbolagWarner Bros. Records 54 GenreAlternative Rock 1733 SkickBegagnad - M-/EX+

Relaterade artister