LP - MAGNUM - WINGS OF HEAVEN Dutch pressing

Dutch edition, printed inner sleeve.


A1 Days Of No Trust 5:23
A2 Wild Swan 6:15
A3 Start Talking Love 3:36
A4 One Step Away 4:39
A5 It Must Have Been Love 5:16
B1 Different Worlds 4:39
B2 Pray For The Day 3:45
B3 Don't Wake The Lion (Too Old To Die Young) 10:34

Varan lades i kundvagnen
90 SEK
Artist MAGNUM 2 Releasedatum1988-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr13260 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagPolydor 258 GenreClassic Heavy Metal 925 SkickBegagnad - EX-/EX