(The picture illustrates the release, not the actual item)


With printed inner sleeve.


A1 Turn It Up 4:25
A2 Miss My Love 4:32
A3 One More Night 4:04
A4 Cheap Thrills 5:20
A5 Stay 'Til The Morning Light 4:39
B1 Only One Man 4:45
B2 She Delivers 3:45
B3 Can't Let Go 3:50
B4 Ambitious 4:18
B5 Maybe We're About To Fall In Love 4:17
B6 Heart Of Stone 4:12

Varan lades i varukorgen
80 SEK
Artist NILSSON, TOMMY 5 Releasedatum1988-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr15718 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagAlpha Records 12 GenreMainstream / Major artists 1994 SkickBegagnad - EX/EX

Relaterade artister