LP - NRBQ - TRUTH OR CONSEQUENCES Sweden Only Compilation


A1 Me And The Boys
A2 Don't She Look Good
A3 Big Goodbyes
A4 It Feels Good
A5 That I Get Back Home
A6 Don't You Know
B1 I Want You Bad
B2 Ridin' In My Car
B3 Want You To Feel Good Too
B4 Still In School
B5 You Cant Hide
B6 Things To You
B7 Ain't It All Right
B8 Beverly

Varan lades i kundvagnen
500 SEK
Artist NRBQ 1 Releasedatum1988-04-17 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr18065 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerAMLP 2014 SkivbolagAmigo 18 GenreAlternative Rock 1686 SkickBegagnad - M-/M-