LP - PAUL COLLINS' BEAT - THE KIDS ARE THE SAME 180g 2012 remastered


A1 That's What Life Is All About (2:31)
A2 Dreaming (3:55)
A3 On The Highway (5:46)
A4 Will You Listen (2:39)
A5 Crying Won't Help (3:28)
B1 The Kids Are The Same (3:42)
B2 Trapped (3:34)
B3 It's Just A Matter Of Time (3:18)
B4 Met Her Yesterday (2:36)
B5 I Will Say No (4:51)
B6 Down (4:38)

Varan lades i kundvagnen
239 SEK
Artist PAUL COLLINS' BEAT 1 Releasedatum2012-03-10 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr35101 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerARC 36794 SkivbolagColumbia 8 GenrePowerpop / New Wave 600 SkickNy, ospelad