LP - RIDGWAY, STAN - MUSQUITOS UK Pressing With Innersleeve

A1 Heat Takes A Walk 2:43
A2 Lonely Town 4:09
A3 Goin' Southbound 4:42
A4 Dogs 4:05
A5 Can't Complain 3:49
B1 Peg And Pete And Me 4:41
B2 Newspapers 2:41
B3 Calling Out To Carol 4:04
B4 The Last Honest Man 4:01
B5 A Mission In Life 5:53

Varan lades i kundvagnen
70 SEK
Artist RIDGWAY, STAN 1 Releasedatum1989-07-23 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr25612 VarugruppVinyl FormatLP KatalognummerEIRSA 1010 SkivbolagI.R.S Records 13 GenreAlternative Rock 1720 SkickBegagnad - EX/EX