LP - ROLLING STONES, THE - OUT OF OUR HEADS UK, DSD Remastered vinyl Re. In original sleeve design

A1 She Said Yeah
A2 Mercy, Mercy
A3 Hitch Hike
A4 That's How Strong My Love Is
A5 Good Times
A6 Gotta Get Away
B1 Talkin' 'Bout You
B2 Cry To Me
B3 Oh Baby (We Got A Good Thing Going)
B4 Heart Of Stone
B5 The Under Assistant West Coast Promotion Man
B6 I'm Free

Varan lades i varukorgen
219 SEK
Artist ROLLING STONES, THE 55 Releasedatum2003-10-02 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar Art nr54919 VarugruppVinyl FormatLP Katalognummer8823191 SkivbolagAbkco 4 Genre60s Beat / Pop / Garage 1823 SkickNy, ospelad

Relaterade artister