LP - TROGGS, THE - WILD THING 1981 compilation, Scandinavian pressing

Scandinavian pressing.


A1 Wild Thing
A2 Ride Your Pony
A3 Evil Woman
A4 Oh No
A5 Jingle Jangle
A6 Gonna Make You
A7 Any Way That You Want Me
B1 Love Is All Around
B2 From Home
B3 Mona
B4 I Want You
B5 Girl In Black
B6 Hi, Hi Hazel

Relaterade artister: THE TROGGS / LOS BRAVOS / THE HOLLIES

Varan lades i kundvagnen
120 SEK
ArtistTROGGS, THE Releasedatum1981-02-26 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr22563 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagDJM Records Genre60s Beat / Pop / Garage SkickBegagnad - EX+/EX+