LP - WATERS, MUDDY - HARD AGAIN UK 80:s re-issue

UK re-issue edition from the 80:s.


A1 Mannish Boy 5:17
A2 Bus Driver 7:45
A3 I Want To Be Loved 2:22
A4 Jealous Hearted Man 4:23
A5 I Can't Be Satisfied 3:29
B1 Blues Had A Baby And They Named It Rock & Roll (#2) 3:35
B2 Deep Down In Florida 5:24
B3 Crosseyed Cat 6:00
B4 Little Girl 7:07

Varan lades i kundvagnen
120 SEK
Artist WATERS, MUDDY 4 Releasedatum1985-01-01 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr23655 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagBlue Sky 5 Genre60s Beat / Pop / Garage 1907 SkickBegagnad - EX+/EX

Relaterade artister