LP - YES - UNION German

German edition, printed inner.


A1 I Would Have Waited Forever 6:33
A2 Shock To The System 5:08
A3 Masquerade 2:17
A4 Lift Me Up 6:30
A5 Without Hope You Cannot Start The Day 5:18
A6 Saving My Heart 4:41
B1 Miracle Of Life 7:30
B2 Silent Talking 4:00
B3 The More We Live - Let Go 4:54
B4 Dangerous (Look In The Light Of What You're Searching For) 3:38
B5 Holding On 5:24
B6 Evensong 0:51
B7 Take The Water To The Mountain 3:12

Varan lades till
i din kundvagn
150 SEK
ArtistYES Releasedatum1991-01-01 Art nrA3594 VarugruppVinyl FormatLP SkivbolagArista GenreProgressive/ Progg SkickBegagnad - EX+/EX+ LagerstatusFinns i lager Leveranstid1 - 3 dagar