7" - GESSLE, PER - VANDRAR I ETT REGN

"Vandrar i ett regn" gavs ut på Pugh Rogefeldts liveplatta "Ett steg till" 1975. Ett album som bl a spelades in på Halmstad Teater i december 1974. Då var jag femton år och på plats såklart. Sedan dess har jag alltid älskat den här låten och nu när jag fått äran att vara med på en hyllningsgala till käre Pugh så kändes det självklart att spela in och ge ut en egen version.

 

Jag har använt idel Halmstad-musiker; MP från Gyllene Tider på mandolin, Gicken Johansson på bas och lap steel, Magnus Helgesson på trummor och Linnea Olsson på sång. Som grädde på moset har Ola Gustafsson från Norrland lagt sina fina gitarrslingor lite här och där.

 

Jag vet att Pugh hörde min version innan han gick bort och det känns såklart fantastiskt och stort. Han var en unik konstnär med spännande och höga ambitioner där han inte alltid tog den enklaste vägen. Tack Pugh.

The item was added to the cart
209 SEK
Buy
Artist GESSLE, PER 9 Release date2023-11-10 AvailabilityIn stock Delivery1 - 3 days Item no67554 Product groupVinyl Media7" Catalogue number5054197806506 Record labelElevator 2 GenreMainstream / Major artists 2308 ConditionNew, unplayed

Related artists

OK