2LP - FREHLEY, ACE - ORIGINS VOL.2 180g Skye Blue vinyl, USA import

TracklistShow Credits
A1 Led Zeppelin - Good Times Bad Times
A2 Mountain - Never In My Life
A3 Deep Purple - Space Truckin'
B1 The Beatles - I'm Down
B2 The Rolling Stones - Jumpin' Jack Flash
B3 Cream - Politician
C1 The Kinks - Lola
C2 Humble Pie - 30 Days In The Hole
C3 The Jimi Hendrix Experience - Manic Depression
D1 Paul Revere & The Raiders - Kicks
D2 The Animals - We Gotta Get Out Of This Place
D3 Kiss - She

Varan lades i kundvagnen
409 SEK
Artist FREHLEY, ACE 3 Releasedatum2020-09-21 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr31627 VarugruppVinyl Format2LP KatalognummerEOM-LP-46292 SkivbolageONE 4 GenreClassic Heavy Metal 896 SkickNy, ospelad

Relaterade artister