Besök oss

Det går att besöka vårt lager/butik. Där finns ständigt mer än 50.000 vinyler, CD´s, posters, videos mm att botanisera bland. Allt som finns i vår webshop finns där, samt ytterligare massor med begagnade skivor. Allt från billiga rea-backar till riktiga rariteter.

Vi är vanligtvis på plats måndag till fredag på kontorstid. Slå gärna en signal innan om du vill vara säker på att vi är där. Det kan även finnas möjlighet att avtala tid lite när som helst om det funkar. Kolla hur det det ser ut hos oss i filmen intill här:

 

Vi håller i regel öppet minst en helgdag i månaden. Vill du ha inbjudan till dessa dagar, så prenumerera på vårt nyhetsmail, så får du det. Välkommen!

 

Med bil kommer du enklast till oss genom att köra igenom de stora grindarna på Torngatan 4 som är öppna Måndag - fredag. Vi är längst in på gården till vänster.

Kommer du när det är helgöppet, så öppnar vi upp en liten grind i det höga trplanket pp Källargatan, så du kan gå in där.

 

Kommer du med tåg. Ta buss 1 eller 30 "Snålskjutsen", som är gratis,  från Järnvägsstationen och stig av vid hållplatsen Torngatan. Då är vi bara 100 meter bort. Tidtabell till bussenTidtabell till bussen

Vår DMS koordinater är 56.554322, 14.149322 om du vill hitta hit med GPS.