Besök oss

Vi håller på att flytta. Vi har lämnat vårt lager på Torngatan 4 och är på plats på Norra Esplanaden 5 i centrala Älmhult inom kort. Det går inte besöka oss de närmaste dagarna, men vi skickar ordrar som vanligt.

Vi återkommer så snart vi är redo med besök. .

I butiken finns ständigt mer än 50.000 vinyler, CD´s, posters, videos mm att botanisera bland. Allt som finns i vår webshop finns där, samt ytterligare massor med begagnade skivor. Allt från billiga rea-backar till riktiga rariteter.

 

Filmen intill här är från vårt gamla lager:

 

Vi kommer styra upp våra öppentider med den nya butiken. Slå gärna en signal innan om du vill vara säker på att vi är där. Det kan även finnas möjlighet att avtala tid lite när som helst om det funkar.

 

Vi kommer göra mer events framöver, så prenumerera på vårt nyhetsmail, så får du inbjudningar till det. Prenumerera här. Välkommen!

 

Kommer du med bil, så kan du parkera gratis utanför på gatan eller på vår baksida på Hantverksgatan 5 & 6 med parkeringsskiva. Du går lätt "genom kvarteret genom COOP´s entre från fram till baksidan eller via gränden vi blomsterhandeln Anemonen.

 

Kommer du med tåg till Älmhults station. så är vi bara 350 meter bort. 

Våra DMS koordinater är 56.5523791, 14.1403884 om du vill hitta hit med GPS.