Om oss

Hot Stuff har sålt skivor mm på postorder sedan 1986 och via webbutik sedan 1996. Vårt företagsnamn är Hot Stuff AB med registrerings# 556515-6881. Vi finns på Norra Esplananden 5 i centrala Älmhult.

Se hur vi har det här

 

1991 avknoppades skivbolaget Energy Rekords med ca 200 album under bältet som drivs inom samma väggar som Hot Stuff.

 

Webbutiken är Skandinaviens mest välsorterade "indiebutik" med vinylskivor, Limited Edition, importer och begagnade vinyler. Allt som vinylsamlaren kan vilja ha. Runt millenieskiftet sålde vi mer än 50% av de vinylerna som såldes i Sverige, men nu när många har hakat på "trenden" så är andelen mindre, men antalet vinyler fler.

 

Det går även att besöka vår butik. Där finns ständigt mer än 50.000 vinyler, CD´s, posters, videos mm att botanisera bland. Allt som finns i vår webshop finns där, samt ytterligare massor med begagnade skivor. Allt från billiga rea-backar till riktiga rariteter. Vi håller till en gammal banklokal och i bankvalvet hittar du de exklusivaste plattorna i Skandinavien.

Vi har butiken öppen Tisdag - Fredag kl. 12.00 - 18:00 samt lördagar 10:00 - 14:00. Vi jobbar dock mer timmar än så. Du når oss säkrast på telefon kl. 9:00 - 13:00 på vardagar, men svarar på alla tider, när vi är här.

Kommer du långväga och vill besöka oss utanför ordinarie öppentider, så hör av dig. Passar det så, förösker vi hitta en tid att boka för dig. Välkommen!

 

Vi har släppt vinylutgåvor med The, Ark, Håkan Hellström, Nicolai Dunger, Mando Diao, Bob Hund, I´m from Barcelona, Johnossi, Anna Ternheim, Broder Daniel etc.

 

Vi jobbar även som distributör och når de bästa indiebutikerna i Sverige samt många utländska butiker och mailorders. T.ex. handlar Rough Trade i London av oss och vi når liknande återförsäljare i Japan, Tyskland, USA, Holland, Australien mm.

 

Vi har även ett brett sortiment av begagnade vinyler inom de flesta genres. I vårt lager/butik, hittar du mer än 30.000 olika titlar varav några tusen ligger även på webben.

 

En viktig del av vår postorder är export av svensk musik till utländska fans. Vi har kunder i mer än 90 länder.
Vårt fredagsmail med nyheter har 17.000+ prenumeranter. Genom det når vi våra kunder världen runt.

OK