Två helt nya backar med blues finns på plats i Varberg idag. Sedan står det ytterligare 2000 Lps som vi fyllde på med förra helgen. Nästan alla genres. Vi har öppet kl. 11-15 idag. Välkomna till Östra Långgatans 30! #bluesrecords #johnmayall #muddywaters #chickenshack #fleetwoodmac #robertjohnson #varberg #varberghandel #skivmässa #rarerecords #vinylskivor #hotstuff

Weeping Willows släpper nytt album!!
Albumet går under namnet ”Songs of Winter” och är ett julalbum. Det kommer inkludera 12 låtar, nyskrivna samt covers. Som pricken över i:et så gästar även Lisa Nilsson på två av dessa!
Skivan släpps i 1000ex och är tillgänglig att förhandsbeställa på vår hemsida i detta nu.
.
.
.
#weepingwillows #vinyl #magnuscarlsson #svenskindie #indiepop #indierock #vinylcollector

Lördag 9/10 kl. 11-15:00 är det fullt upp på Hot Stuff Varberg. Vi har packat upp ca 2500 nyinkomna Lp´s. Bl.a. 10 backar 60-70-talsrock, 2backar Blues, 2 backar Jazz, 4 backar metall, 1 back Rolling Stones, 1 back Elvis, 4 backar Soul-Reggae-Hip hop, 3 backar 60´s psyche, 1 back avantgarde electronica, 6 backar med svenska rea-Lp´s samt en hel del annat. Hur mycket som helst Välkomna!
#varberg # varberghandel #beatvinyls #blackmetal #doommetal #stonerrockrecords #rollingstonesrecords #rarerecords #skivmässa #skivbutik #rarevinyls #vinylrea #bluesrecords #hiphoprecords #garagerockrecords #reggaevinyls #soulrecords #elvisrecords #jazzrecords

Ställer ut dessa m.m under dagen.
Öppet idag 11-15:00
Välkomna!

Nu har vi köpt in ännu några skivsamlingar. Bland annat en hel del Hip Hop. Både svenskt och utländsk. Eminems debut Lp Infinite i original finns bland dem. Vill du vara en av få som äger den, så kostar den 25.000 kr. De flesta andra har långt mer humana priser. Kolla webbutiken. Där finns en del. Vi listar mer efterhand.
Passa även på att besöka vår Varbergsbutik
Vi har öppet : Lördag kl. 11:00 - 15:00
Tisdag - Onsdag kl. 14:00 - 18:00
#varberg #varbergshopping #hotstuff #recordstores #skivmässor #eminemrecords #emineminfinite #hiphoprecords #rarerecords #punksingles #raresingles #ikeamuseum #jazzrecords #skivbutiker

Nu lägger vi upp nya plattor dagligen i vår webshop. Idag har det blivit metal och punk-Lps hittills. Några finns på bilderna här. Mer kommer. #hotstuff.se #älmhult #handelsplatsälmhult #ironmaidenrecords #metallicarecords #saxon #heavyloadband #marillionofficial #raremetalrecords #vinylrecords #recordstore

Nu har vi fyllt på med ca 300 Metal-Lps och lite annat i vår Varbergbutik. Vi har öppet onsdag och lördag denna veckan. Välkommen !!! #metallps #ozzyosbourne #gunsnroses #raremetalvinyl #varberg #varbergshopping #skivbutiker

We got records. To be continued. #hotstuff #records #wegotrecords #rarerecords #skivbutiker #hotstuffvarberg #älmhult

En back nyinkomna hårdrocks LPs plus lite smått och gott finns nu att bläddra bland i Varbergsbutiken. Välkomna!
.
.
.
#vinyl #hardrockvinyl #kiss #garymoore #hardrock #metalvinyl #varberg #hotstuff #sweet #bachmanturneroverdrive #meatloaf #saga #halland

En back nyinkommet! Uriah heep, Pink Floyd, Led Zeppelin m.m. Öppet imorgon 11-15. Välkomna!

Vi kan med stor stolthet meddela att vi har haft förmånen att få köpa Mikael Brodowicz´s butik i Malmö. Detta har vi gjort i samarbete med Get Back Linköping.
Köpet gäller hela varulagret med skivor i butiken på Amiralsgatan i Malmö där vi även tar över lokalerna för att se om vi kan utöka Hot Stuff-familjen med ytterligare en butik senare i år.

Pga hälsoskäl har Mickes butik varit stängd en längre tid och nu beslutade Micke och hans familj, att han inte längre ska driva den vidare. Vi är glada för att vi har fått förtroendet att ta över stafettpinnen.
Vi har inte köpt Mickes privata skivsamling. Den är inte till salu. Förhoppningen är att han, när han blir bättre, ska kunna njuta av den igen. Vi önskar lycka till med det och vet att många i Skivvärlden tycker som vi.

Varumärket Uduwudu behåller Micke även för framtiden.

Lokalerna på Amiralsgatan är nu tömda och vi kommer göra en mindre renovering och putsning av lokalerna. När det är klart ska vi försöka få till en ny skivbutik för malmöborna, där de kan känna igen sig från Mickes tid, men även få kryddor av det som är Hot Stuff´s signum.

Runt 15.000 Lp´s tar ett tag att få ordning på. Efterhand kommer de att finnas till salu igen via Hot Stuffs butiker och webbshop samt via Get Back. Vi återkommer med mer när det är klart. #skivbutiker #recordstoredaysverige #malmö #rarerecords

Vår butik i Varberg

varberg-per-3.jpgI i slutet av 2019 öppnade vi vår butik i Varberg. Där finns ca 7000 vinyler i lager. Mest begagnat, men även lite nya plattor. Det finns Lp´s i de flesta genrés.  Från Jazz och klassiskt till Punk, Metal etc.

 

Hittar du inte vad du finner, så går det även "ta hem" från vår webbutik och få det utlämnat i butiken i Varberg.

  

- Varbergsbutiken är utlämningsställe till www.hotstuff.se. Enklast är om du går in själv och beställer i webbutiken. När du bekräftar ordern, så kryssar du bara i att du vill hämta i Varberg, så blir det fraktfritt automatiskt.

Då kommer skivorna hit fraktfritt. Vi siktar på att ha en leverans varje vecka.

Du får gärna också ringa Älmhultslagret på 0476-10449 så kan vi plocka undan skivor du vill ha och ta med till Varberg. Vi har minst 30:000 skivor som inte finns på webben.

Fråga gärna så ska vi tipsa dig om hur det fungerar.

 

- Beställningstjänst av nya skivor. Vi köper in från många länder i världen och får tag på det mesta som finns genom våra distributionskanaler. Söker du en skiva, så ska vi försöka ordna hem den åt dig. Leveranstiden kan variera från 1 - 4 veckor. Fråga, så ser vi om det går och vad det kan kosta.

 

- Vi älskar att köpa skivor. Har du något du vill sälja så hör av  dig. Vi betalar bra för bra skivor i bra skick.
Du kan lämna in det här eller så kan vi komma på hembesök till dig för en värdering. Ring 0476-10449

Du kan även kontakta oss här

 

Vi har butiken tillsammans med Backlist som dessutom säljer 

CD´s, DVD, Spel mm.

 

Butiken finns på Östra Långgatan 30.

 

Öppentider:

Tisdag -Onsdag   kl. 14:00 - 18:00

Lördagar              kl. 11:00- 15:00

 

Välkomna!

OK