Välfyllt med plattor i Hot Stuff’s Varbergbutik. Nu startar vi ett eget instagramkonto för Hot Stuff Varberg. Följ oss så missar du inget. Sommaröppentider. Måndag -Fredag 14-18 samt Lördagar 11-15. Välkomna! #varberg #varberghandel #varbergcity #skivbutiker #hotstuffälmhult #falkenberg #skivaffär #varbergmusik #varbergshopping #varbergturist #vinyljägaren

Vår butik i Varberg

varberg-per-3.jpgI i slutet av 2019 öppnade vi vår butik i Varberg. Där finns ca 7000 vinyler i lager. Mest begagnat, men även lite nya plattor. Det finns Lp´s i de flesta genrés.  Från Jazz och klassiskt till Punk, Metal etc.

 

Hittar du inte vad du finner, så går det även "ta hem" från vår webbutik och få det utlämnat i butiken i Varberg.

  

- Varbergsbutiken är utlämningsställe till www.hotstuff.se. Enklast är om du går in själv och beställer i webbutiken. När du bekräftar ordern, så kryssar du bara i att du vill hämta i Varberg, så blir det fraktfritt automatiskt.

Då kommer skivorna hit fraktfritt. Vi siktar på att ha en leverans varje vecka.

Du får gärna också ringa Älmhultslagret på 0476-10449 så kan vi plocka undan skivor du vill ha och ta med till Varberg. Vi har minst 30:000 skivor som inte finns på webben.

Fråga gärna så ska vi tipsa dig om hur det fungerar.

 

- Beställningstjänst av nya skivor. Vi köper in från många länder i världen och får tag på det mesta som finns genom våra distributionskanaler. Söker du en skiva, så ska vi försöka ordna hem den åt dig. Leveranstiden kan variera från 1 - 4 veckor. Fråga, så ser vi om det går och vad det kan kosta.

 

- Vi älskar att köpa skivor. Har du något du vill sälja så hör av  dig. Vi betalar bra för bra skivor i bra skick.
Du kan lämna in det här eller så kan vi komma på hembesök till dig för en värdering. Ring 0476-10449

 

Vi har butiken tillsammans med Backlist som dessutom säljer 

CD´s, DVD, Spel mm.

 

Butiken finns på Östra Långgatan 30.

 

Öppentider i sommar fram till vecka 31.

Måndag - Fredag  kl. 14:00 - 18:00

Lördagar                 kl. 11:00- 15:00

 

Välkomna!

OK