Distribution & ÅF

Tack vare vårt breda och unika sortiment har vi genom åren fått många förfrågningar från svenska återförsäljare som vill handla från oss. Idag är detta en viktig del av vår försäljning. Många av Sveriges bättre skivbutiker är kunder hos oss.

Allt vi erbjuder våra postorderkunder kan vi även erbjuda till grossistpris åt våra återförsäljare. Basen i vårt informationsflöde till återförsäljarna är ett nyhetsmail som kommer varje fredag. Där finns med allt nytt som har kommit in i veckan samt förannonseringar av kommande veckors utgivningar. Vad som är mest intressant för dig beror på inriktningen på din butik och på vilka andra leverantörer du har.

VI KAN ERBJUDA

  • Våra exklusiva vinylutgåvor med artister som Anna Ternheim, Johnossi, Fading Yello seriesl mm
  • Exklusiv distribution av många små svenska och utländska skivbolag.
  • Tusentals nya vinyler från hela världen. Vi har Sveriges klart bredaste sortiment.
  • Vårt systerföretag Energy Rekords distribueras av Border Music men handlar du inte av dem så kan du köpa de skivorna av oss.
  • Specialbeställningar. Är det nåt du söker som vi inte har så kan vi försöka få tag på det genom våra internationella databaser. Fråga gärna.
  • Vi handlar även med stora kvantiteter av begagnade vinyler. Vill du krydda ditt sortiment med begagnat kan vi erbjuda partier av singlar eller Lp´s när det finns tillgång emellanåt. Hör av dig om du vill veta mer.

VÅR SERVICE

  • Vi skräddarsyr sortimentslistor till dig. Vårt sortiment har runt 20.000 titlar. Vi du bara veta vilka Progg-Lp´s vi har eller vilka Punk-singlar vi har etc, så fixar vi det.
  • Vill du utöka en "avdelning" i din butik så hjälper vi gärna till med goda råd och rekommendationer om vad som bör ingå.
  • Vi anpassar oss till de rutiner du vill ha med oss gällande nyheter, leveranser, restnoteringar etc. Du får en egen säljare hos oss som ansvarar för att du ska bli nöjd.
  • Du kan logga in och få hela vårt sortiment med grossistpriser. Vi levererar med Postens företagspaket som har övernattenleveranser i större delen av Sverige till låga kostnader. Moms och frakt tillkommer på våra grosspriser.

ATT BLI ÅTERFÖRSÄLJARE HOS OSS
Vill du bli kund hos oss så hör av dig så får vi diskutera hur vi kan serva dig som bäst. För att börja handla av oss vill vi ha in en kopia på registreringsbevis för ditt företag. Vi kan ge kredit efter sedvanlig kreditprövning men de första ordrarna skickas mot efterkrav.

Vänligen kontakta Per Faeltenborg på 0476-104 49 el. mailorder@hotstuff.se

OK