2LP - PRINCE - GRAFFITI BRIDGE EEC original with innersleeve

Tracklist A1 -Prince Can''t Stop This Feeling I Got 4:24 A2 -Prince New Power Generation 3:39 A3 -The Time Release It 3:54 A4 -Prince The Question Of U 3:59 B1 -Prince Elephants & Flowers 3:54 B2 -Tevin Campbell Round And Round 3:55 B3 -Prince and George Clinton We Can Funk 5:28 B4 -Prince Joy In Repetition 4:53 C1 -The Time Love Machine 3:34 C2 -Prince Tick, Tick, Bang 3:31 C3 -The Time Shake! 4:01 C4 -Prince Thieves In The Temple 3:19 D1 -The Time with Prince The Latest Fashion 4:02 D2 -Mavis Staples Melody Cool 3:39 D3 -Prince Still Would Stand All Time 5:23 D4 -Prince Graffiti Bridge 3:51 D5 -Prince New Power Generation (Pt. II) 2:57

Varan lades i kundvagnen
150 SEK
Artist PRINCE 20 Releasedatum1990-04-22 LagerstatusFinns i lager Leveranstid1-3 dagar Art nr95256 VarugruppVinyl Format2LP SkivbolagWarner 140 GenreAlternative Pop 2324 SkickBegagnad - EX+/EX+